Raw minicheesecakes
INGREDIENCE
Korpus
1 hrníček vlašských ořechů
1 lžíce kokosového oleje
1 lžíce datlového sirupu
1/2 lžičky vanilkového aroma
Krém
1/2 hrnku jahod
1 hrníček kešu
2 lžíce kokosového oleje
1 lžíce datlového sirupu
1/2 lžičky vanilkového aroma
1 lžíce kokosového mléka
+
maliny na ozdobení
POSTUP
1.Všechny ingredience na těsto dáme do mixéru a a rozmixujeme na vlhkou hmotu s ořechovými hrudkami.
2.Hmotu rozdělíme a natlačíme do silikonové formy s 6-ti srdíčky.
(Forma zakoupena v tescomě.)
3.Formu s těstem dáme na 15 minut do mrazáku a zatím si uděláme krém.
4.Ten uděláme rozmixováním surovin na hladkou, krémovou konzistenci.
5.Vyndáme formu z mrazáku, naplníme krémem, ozdobíme malinami a dáme opět do mrazáku na 30 minut a déle.
6.Podáváme, dobrou chuť! :)
Komentáře
Okomentovat