Kinder mléčný řez
INGREDIENCE
4 vejce
4 lžíce kakaa
stévie od oka (med, třtinový cukr, jiné nebo žádné sladidlo)
250 g odtučněného tvarohu z vaničky
250 g bílého jogurt
30 g vanilkového proteinu ( flavdrops, med, vanilínový cukr)
1. Žloutky si zvlášť vyšleháme se sladidlem a z bílků vyšleháme sníh.
2. Poté dáme obě směsi dohromady a přidáme kakao.
3. Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 15 minut na 220°C.
4. Vychladlý korpus rozkrojíme na půl a jednu půlku potřeme krémem z tvarohu, jogurtu a proteinu. Druhou půlku pak přiložíme navrch.
Dáme ztuhnout do lednice nejlépe přes noc.
Vážně to chutná jako opravdový kinder mléčný řez. Vlastně ještě líp! 😍😋
Komentáře
Okomentovat