Malinová srdíčka
INGREDIENCE
Korpus
1 plechovka červených fazolí
120 g bílého jogurtu
2 bílky
50 g kokosové mouky
20 g holandského kakaa
prášek do pečiva
banán
Krém
125 g odtučneného tvarohu
125 g malin
stévie (flavdrops, protein, med)
želatinový ztužovač (za studena)
1. Propláchnuté fazole rozmixujeme s jogurtem, bílky a banánem na hladké pyré.
2. Pyré smícháme se sypkými ingrediencemi (moukou, kakaaem a špetkou prášku do pečiva) a dáme péct na 200 °C 25 minut.
3. Rozvařené maliny osladíme (např. stévií) a smícháme s tvarohem a želatinovým ztužovačem. Tento krém naneseme na vychladlý korpus. Vznikne nám 8 takových srdíček, které můžeme posypat nastrouhanou hořkou čokoládou. 😍
Necháme ztuhnout nejlépe přes noc a mlsáme. 😋
Komentáře
Okomentovat