Malinová srdíčka


INGREDIENCE

Korpus
1 plechovka červených fazolí 
120 g bílého jogurtu
2 bílky
50 g kokosové mouky 
20 g holandského kakaa
prášek do pečiva
banán 

Krém 
125 g odtučneného tvarohu 
125 g malin 
stévie (flavdrops, protein, med)
želatinový ztužovač (za studena)

1. Propláchnuté fazole rozmixujeme s jogurtem, bílky a banánem na hladké pyré.

2. Pyré smícháme se sypkými ingrediencemi (moukou, kakaaem a špetkou prášku do pečiva) a dáme péct na 200 °C 25 minut. 

3. Rozvařené maliny osladíme (např. stévií) a smícháme s tvarohem a želatinovým ztužovačem. Tento krém naneseme na vychladlý korpus. Vznikne nám 8 takových srdíček, které můžeme posypat nastrouhanou hořkou čokoládou. 😍
Necháme ztuhnout nejlépe přes noc a mlsáme. 😋


Komentáře

Oblíbené příspěvky